Contact

Onderaan deze pagina staan veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan gerust onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op. Je kunt ook contact opnemen via email of telefoon.

E-mail info at bramsom.com

Telefoon +31 6 39585075

KvK nummer 71439102

Om te lezen hoe we je gegevens verwerken, lees de privacyverklaring.

Heb je een vraag of opmerking, is er iets niet duidelijk? Wellicht staat het antwoord op je vraag hier onder. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact op.

  • Wat gebeurt er als ik geblesseerd raak?

    Soms gebeurt het dat je iets voelt aan je lichaam wat je niet herkend. Ik noem dit een pijntje. Wanneer je pijntjes negeert kunnen er blessures ontstaan. Door in een vroeg stadium gehoor te geven aan een pijntje verklein je de kans dat deze uitgroeit tot een blessure.
    Wanneer je een pijntje hebt wat de volgende training niet verdwenen is, neem dan direct contact op. In overleg met eventuele bijkomstigheid van een fysio zoeken we dan een oplossing. Dit kan zijn in de vorm van rust of oefeningen. Je programma wordt dan hierop aangepast.

  • Na je intake krijg je je eerste factuur. Wanneer deze betaald is, komt je schema online. De eerste factuur behelst het bedrag voor de resterende dagen van de maand waarin je schema online komt, plus de eerste daaropvolgende maand. Stel je schema komt op 15 februari online, dan zal je eerste factuur 1,5 x je abonnementskosten zijn. Vervolgens is de facturatie per vooraf per maand

  • Wat is je doel en hoe denk je je doel te kunnen bereiken? Dat zijn belangrijke vragen alvorens je een pakketkeuze maakt. Tijdens de intake kunnen we bespreken welk pakket het beste bij je past. Je kan ten alle tijden je je pakketkeuze omhoog bijstellen. De minimale afname is 5 maanden. Hierna wordt je abonnement stilzwijgend verlengt. De opzegtermijn is minimaal 1 maand.

  • Opzeggen kan door een mail te sturen naar info at bramsom.com. Gebruik als onderwerp: opzeggen en vermeld in de mail je naam en datum per wanneer je het abonnement wilt opzeggen. De minimale opzegtermijn is 1 maand. De minimale afname is 5 maanden.

  • Nadat je besloten hebt om je aan te melden krijg je een intake-formulier gestuurd. Ook krijg je een coachverzoek gemaild vanuit Final Surge, deze dien je te accepteren. Zodra je het intake-formulier ingevuld en teruggestuurd hebt plannen we een intake. Dit is normaliter binnen één week. Na de intake staat binnen 5 werkdagen je trainingschema klaar. Let erop dat je het coachverzoek accepteert. Dit geeft mij toestemming om jouw account te vullen met een trainingsschema.

  • Je niveau is niet belangrijk. Als je 30 minuten kan hardlopen (eventueel in blokken) is dat voldoende. Je tempo speelt geen rol. Je “drive” vind ik belangrijker! Met een “drive“ bedoel ik dat je intrinsiek gemotiveerd bent om aan je doel te werken. Je doel kan van alles zijn. Een evenement, een record zetten op een bepaalde afstand, maar ook genieten of blessurevrij hardlopen.

2020 © Website door Luuk Maas | Foto's door Barbara Kerkhof